Proxliving

WAT?

Wilt u als jonge senior reeds de nodige voorzieningen treffen voor later? 
Wonen in een een rustige buurt, maar toch vlakbij de actie?
In contact komen met andere levensgenieters? 
Genieten van een comfortabele woonst?

Een erkende assististentiewoning is dé ideale oplossing! 

WAAROM?

Wonen in een assistentiewoning is leven op maat van de nieuwe senioren. U woont zoals voorheen, volledig autonoom, maar waar nodig heeft u de mogelijkheid om persoonlijke hulp in te roepen van de woonassistent.

Ook is er steeds een 24/24u oproepsysteem aanwezig voor het geval er iets zou voorvallen.

WIE?

De woonassistent is er voor u!

Hij/zij is uw aanspreekpunt voor werkelijk alles.  Ook staat de woonassistent in voor het bevorderen van sociaal contact tussen de bewoners. Er zullen activiteiten georganiseerd worden in de centrale ontmoetingsruimte, uitstappen naar bv. film, zee, ... en zoveel meer.

U heeft uiteraard steeds de vrije keuze om hieraan deel te nemen en/of suggesties voor een volgende activiteit te doen.


Schoonebeeker - Lier

NU BESCHIKBAAR!
Residentie Schoonebeeker, gelegen op de Oude Gasfabriek site te Lier, huisvest 39 erkende assistentiewoningen.

Een fantastische locatie langs de Vesten, aan de overgang van de stad met de Kleine Nete-vallei. Een absoluut fiets- en wandelparadijs ligt voor u klaar van zodra u buiten stapt.

De architectuur is zo uitgetekend dat elke woning geniet van de nodige privacy met licht en groen. Een duurzame locatie, makkelijk be­reikbaar met het openbaar vervoer, met voldoende parkeergelegenheid en aandacht voor uitzonderlijke uitzichten.  

ASSIST ZORG
Niet de bakstenen, maar de kwalitatieve dienstverlening maken hét verschil in een assistentiewoning. De woonassistent is uw sleutelpersoon binnen de residentie.

INTERESSE?
Alle indelingsplannen, beschikbaarheden & prijzen zijn beschikbaar bij beheersinstantie Assist.
Of kom kijken op onze kijkmaandagen om 14u. Dit kan nog op 03/04, 24/04, 08/05, 15/05, 29/05, 12/06 en 26/06.

Telefoon: 03 286 68 82
Mail: schoonebeker@assistzorg.be

Vuerenveld - Wezembeek-Oppem

NU BESCHIKBAAR!
Vuerenveld ligt in een rustige, residentiële wijk. De residentie wordt omhelsd door een grote tuin met verharde wandelpaden, sfeervolle verlichting, ergonomische zitbanken en strategische beplanting. Vuerenveld ligt in Wezembeek-Oppem, maar grenst aan Tervuren en op slechts 15 km van de Brusselse Grote Markt.

Op wandelafstand is er een brede waaier aan handelszaken en een netwerk van openbaar vervoer.

Een toplocatie dus waar luxe en rust als vanzelfsprekend gelden.

VULPIA
Op de site is een woonzorgcentrum aanwezig. De faciliteiten in het woonzorgcentrum waaronder de maaltijden, zijn ook beschikbaar voor de bewoners van de assistentiewoningen. Ook is er indien nodig een prioritaire opname mogelijk in het woonzorgcentrum.

INTERESSE?
Alle indelingsplannen, beschikbaarheden & prijzen zijn beschikbaar op het kantoor van Keystones.

J. Brellaan 38 - 1200 Sint Lambrechts Woluwe
Telefoon: 02 791 69 00
Mail: info@keystones.be

Peckius - Boechout

NU BESCHIKBAAR
Wonen in deze nieuwe, intergenerationele wijk is wonen in het centrum van Boechout. Vlakbij het commerciële hart van het dorp en met directe trein/bus verbindingen naar oa. Lier en Antwerpen.

Maar wonen in het Midden is zoveel meer! 

Voor uw deur geniet u van een mooi park, dat u eindeloos tot rust kan brengen en tegelijk de nodige speelruimte geeft aan uw (klein)kinderen. Verder is er voor uw veiligheid een wijkkantoor van de lokale politie, een kinderopvang en zelfs een delicatessen speciaalzaak.

DIENSTVERLENING
De woonassistent staat dagelijks paraat en is het aanspreekpunt indien u beroep wenst te doen op één van de zorg- of comfortdiensten. Hij zorgt er ‘letterlijk’ voor dat de hulp of zorg die u wenst, tot in uw woonkamer wordt gebracht en helpt u tevens op het einde van de maand met de administratie en facturen van diensten waarop u beroep deed.

INTERESSE?
Contacteer de beheersinstantie voor alle informatie:

Ijzerlei 1 - 2530 Boechout
Telefoon: 0485 49 30 75

Den Biezerd - Niel

NU BESCHIKBAAR
De residentie is gelegen in het hart van de nieuwe verkaveling Den Biezerd, uitkijkend op de beekvallei met haar fraaie knotwilgen. De woningen, verdeeld over drie gebouwen met een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en ondergrondse parking, zullen allen de nodige privacy bieden en geïntegreerd worden in de natuurlijke omgeving.

De grote glaspartijen in iedere woning zorgen voor extra lichtinval. Bij het minste streepje zonneschijn zal het ook binnen heerlijk genieten zien. Voor de mooiere dagen zijn er ook gezellige privatieve terassen voorzien die drempelloos te betreden zijn.

FAMILIEHOF
De zorgdiensten worden door Familiehof, de toonaangevende zorgonderneming uit Schelle, verzorgd. U kunt onmiddellijk beroep doen op hun bekwaamheid en jarenlange ervaring. Voor professionele begeleiding naar het juiste zorg- en dienstenpakket kunt u rekenen op uw woonassistent. Die zal op vaste tijdstippen in het gebouw aanwezig zijn, om u bij te staan, advies te verlenen en zaken te organiseren.

INTERESSE?
Contacteer snel Familiehof.

Provinciale Steenweg 323 - 2627 Schelle
Telefoon: 03 887 00 19
Email: info@familiehof.be

Molenhoek - Duffel

NU BESCHIKBAAR
Pal in het commerciële centrum van Duffel bevinden zich de 29 assistentiewoningen van project Molenhoek.  

Dit project is bijzonder!

Bij het verlaten van de woning komt u direct in het centrum van Duffel terecht met zijn gezellige winkelstraat, diverse tearooms, bus- en trein verbindingen. Als u echter langs de achterzijde buitenwandelt komt u in een oase van groen terecht. Een ruime gemeenschappelijke binnentuin zorgt ervoor dat u op iedere moment de nodige rust kan vinden. Deze binnentuin kan ook gebruikt worden om samen met de medebewoners te lunchen, activteiten te organiseren, ...

ZORGWONEN VZW
Officiële opleidingscentra die een opleiding tot woonassistent aanbieden, schakelen Zorgwonen VZW in om de effectieve opleiding te voorzien.  U kan zich dus geen betere partner voorstellen om u van alle assistentie te voorzien.    Hun slagzin is zeker niet voor niets: "U geniet, wij doen de rest"

INTERESSE?
Contacteer de beheersinstantie voor alle informatie:

Telefoon: 0491 06 04 73
Mail: info@zorgwonen.be

Graethem - Borgloon

BESCHIKBAAR 2019
Dit project is in volle aanbouw.
Alle informatie kan u terugvinden op www.graethem.be

 

ZORGWONEN VZW
Voor Zorgwonen VZW staan de bewoners centraal : de focus ligt op het organiseren van essentiële en aangepaste zorg & diensten tot bij de bewoner en het invullen van een aangename, sociale en ontspannende leefwereld.

INTERESSE?
De verhuur zal opstarten 6 maanden voor oplevering van het project.
Wenst u een erkende assistentiewoning te kopen dan kan u steeds contact opnemen via 0800 11 077 of info@proxliving.be

Keysershoek - Kontich

BESCHIKBAAR 2019
Project Keysershoek is in volle aanbouw.
Alle informatie kan u terugvinden op www.keysershoek.be

 

FAMILIEHOF
De zorgdiensten zullen door Familiehof, de toonaangevende zorgonderneming uit Schelle, verzorgd worden. U kan onmiddellijk beroep doen op hun bekwaamheid en jarenlange ervaring. Voor professionele begeleiding naar het juiste zorg- en dienstenpakket kan u rekenen op uw woonassistent. Die zal op vaste tijdstippen in het gebouw aanwezig zijn, om u bij te staan, advies te verlenen en zaken te organiseren.

INTERESSE?
De verhuur zal opstarten 6 maanden voor oplevering van het project.
Wenst u een erkende assistentiewoning te kopen dan kan u steeds contact opnemen via 0800 11 077 of info@proxliving.be

deel op facebook deel op twitter